Zelf leren stucen? Dat kan!

IK DEEL GRAAG MIJN KENNIS EN ERVARING EN BEGELEID CURSISTEN OM ZELF HUN EIGEN IDEEËN OF PROJECTEN UIT TE WERKEN

PROFESSIONALS

ERVAREN STUCADOORS

Breid je kennis uit en onderscheid jezelf. Er is steeds meer vraag naar specialistisch stucwerk en nieuwe technieken. Het is mijn doel om vooral met nieuwe technieken en materialen te werken. Mensen met ervaring zullen dan ook voldoende worden uitgedaagd. Ik deel graag mijn kennis en laat het me vooral weten als je een specifieke techniek wil leren.

CREATIEVEN

ONTWERPERS EN HOBBYISTEN

Ik werk veel samen met interieurontwerpers en inrichters en bied advies en begeleiding bij projecten. Een workshop kan een bron van inspiratie zijn en geeft je de mogelijkheid je ideeën zelf uit te werken. Ook is het mogelijk om je eigen materiaal naar de workshop mee te nemen om te bewerken.

ZELFBOUWERS

MANNEN EN VROUWEN

Een workshop stucadoren is een kleine investering. Door zelf te stucen, kun je veel geld besparen op verbouwings- en reparatiekosten. Misschien dat je eindelijk begint met dat project waar je al een tijd tegen aan kijkt.

Zoals gezien in:

 

WAAROM EEN workshop stucadoren volgen

Zelf stucen

Klanten willen steeds vaker zelf stucadoren. Hoewel stucadoren simpel lijkt, komt er toch een en ander bij kijken. Onze workshops zullen je niet in een keer alles over het vak leren, maar zijn zo opgezet dat je voldoende basistechnieken leert om zelfstandig je betonlook ideeën en projecten te verwezenlijken.

Persoonlijke begeleiding

De workshops zijn in kleine groepen zodat iedereen voldoende persoonlijke begeleiding krijgt. Het is mijn doel om iedereen van ervaren stucadoor tot beginneling uit te dagen en met voldoende bekwaamheid naar huis te laten gaan.

Leer moderne technieken

Tijdens de workshops stucadoren werken we vooral met nieuwe materialen en technieken. Mensen met ervaring zullen dan ook voldoende worden uitgedaagd. Tijdens de workshops werken we bijvoorbeeld met Ardex Pandomo, Yellowstone beto ncire, Strikolith Innovance, Earthcote: Limestone, Palermo, Dorado en Iron paint.

Werk aan een eigen project

Het is mogelijk om je eigen materiaal mee te nemen om te bewerken. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld een betonlook bloembak, betonlook boekenplank, betonlook vaas of betonlook tafel. Ook kan ik advies en begeleiding bij projecten bieden. 


Wat anderen zeggen:

Op een grauwe dag in maart, in alle vroegte vanuit Rotterdam naar Wormer getogen voor een workshop betonlook. Hartelijk ontvangen met koffie en cake. Na een rondleiding langs wanden, badkamers en wc’s, uitgevoerd in alle mogelijke afwerkingen, onder het waakzaam oog van Koos, zelf aan de slag. Ik onwennig, Koos een en al geduld en “maakt niet uit!” roepend bij iedere klodder die hulpeloos van mijn spatel glijdt. Het is leuk en inspannend werk. Het gemak waarmee Koos het voordoet zal ik hem niet snel nadoen, maar niettemin ga ik een paar uur later best trots en tevreden de deur uit met mijn “proefmuurtje betonlook
— Joanna, Rotterdam

WORKSHOPS DATA en aanmelden

 
Workshop 4_Fotor.jpg
 

Wat leer je tijdens een workshop betonlook?

 

Tijdens de betonlook workshop leer je hoe je jouw eigen beton imitatie ideeën uit kunt werken. We werken met Beal Mortex. Een makkelijk verwerkbaar product en de 'Rolls Royce' onder de betonlook materialen.


 

PRAKTISCHE ZAKEN EN VOORWAARDEN

Doorgang

Een workshop vindt doorgang bij een minimum aantal van vijf deelnemers. Wanneer de cursus niet door kan gaan ivm te weinig aanmeldingen, word je uiterlijk 1 week van tevoren op de hoogte gebracht. We zullen dan samen de mogelijkheden van een andere datum bekijken.

Kleding

Wees er op voorbereid dat je vies kan worden. We hebben schorten om te dragen, maar het is het veiligst om kleding die vies mag worden daaronder te dragen.

Betaling en annulering

Na aanmelding voor een cursus neem ik zo snel mogelijk contact op. Pas na het ontvangen van de betaling is de deelname bevestigd en definitief.

Het volledige bedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn betaald. Je kunt betalen door het geld op onze rekening over te maken. Voor bedrijven kunnen wij een factuur met btw specificatie maken.

Wij behouden het recht om bij minder dan vijf inschrijvingen de workshop te annuleren. In dit geval zal ik mijn best doen om samen naar een eventuele andere cursusdatum te kijken.

Bij annulering door mij zal het eventueel betaalde bedrag natuurlijk worden gerestitueerd.

Locatie

De workshops stucadoren worden gehouden in mijn werkplaats in Wormer, 25 km van Amsterdam

Inclusief

  • Koffie, thee en lunch

  • Cursusmateriaal en gebruik gereedschap

  • Documentatie over de materialen

Inspiratie

In de showroom kan ik diverse wandafwerkingen laten zien. Ik laat je graag mijn showroom zien met diverse toepassingen van betonlook en betoncire. Daarnaast kan ik ook traditioneel pleisterwerk en sierpleisters laten zien.