Koos begon zijn stucadoorscarrière al vroeg. Ondanks over een goede kop te beschikken, had Hij al snel door dat hij niet voor stil zitten en TE luisteren naar onderwijzers in de wieg gelegd was. Hij was veel liever met zijn handen bezig en begon op 16 jarige leeftijd aan zijn avontuur in het stucadoorsvak.

Hij heeft bijna alles in het vak meegemaakt en kan daarom als geen ander feit van fictie onderscheiden. Koost steekt zijn mening niet onder banken of stoelen, maar doet dit altijd vanuit een oprechte overtuiging dat kwaliteit en de klant voorop staaN. Met zijn ijzeren wil, oog voor detail en visie zal hij niet snel aan deze twee speerpunten tornen. KOOS IS GESPECIALISEERD IN EXCLUSIEVE TECHNIEKEN EN WERKT Dan ook UITSLUITEND MET HOOGWAARDIGE PRODUCTEN. 

Bovenop het feit dat Koos een en ander over stucadoren weet, is hij verdomd handig. Zo draait hij zijn hand niet om voor het vinden van praktische oplossingen en is geen verbouwing te groot.

Met bijna 40 jaar ervaring in het vak, is koos nu op een punt beland waarbij hij graag zijn kennis overbrengt en hoopt zowel professionals als consumenten de kneepjes van het stucadoorsvak bij te brengen.